Hartelijk welkom en wel, kom gefeliciteerd!

Because the Dutch absurdist duo the Bubbelebim do lots of stuff in het Nederlands, kunt u, de engelslezende bezoeker van deze website, de rest van deze post niet eens lezen! Na ze eens geïntroduceerd te hebben op dit weblog in de maand april van het jaar 2004, wordt het weer eens best wel tijd voor een joekel van een plug. Op video zijn de Bubbelebim immers nog geestiger dan op papier, bewijzen ten minste de volgende twee filmpjes, 1 (ABSURDISME):

en deze tweede (GELE VOGELS) dan:

2 Comments

  1. John & Willeke
    Posted October 22, 2007 at 8:21 pm | Permalink

    Is het nu schuin of schuim? In het eerste geval zou er namelijk geen sprake zijn van Absurdisme maar van Structuralisme. Vandaar onze vraag.

  2. Sim Sala Bubbelebim
    Posted October 29, 2007 at 7:58 pm | Permalink

    Geen van beiden, het is ‘Sghuijm’ met een zogenaamde Griekse UIJ. Zogenaamd omdat ie zo heet. Uijen werden in het oude Griekenland Structureel zo heet gegeten dat de bevolking zogenoemd Uij-Teenviel in lagen en hogen. Men sprak van een lage UIJ wanneer uijtgesproken door het volk en van een hoge wanneer uijtgesproken door de elite. De Bubbelebim distantieert zich overigens van de latere betekenis van Griekse UIJ zoals die op internet en dergeluijke werd gebezigd, als in Anale UIJ.