gaandeweg

Ik heb onlangs alle grafiek gemaakt voor Victor Vroegindeweij’s film ‘Gaandeweg’ (een docu over zijn vader, de beruchte Rien Vroegindeweij). En dan bedoel ik ook echt alle; titel sequentie, aftiteling, DVD hoesje en poster (zie hierboven). Leuk geworden, al zeg ik ’t zelf. Lees hieronder Victor’s uitnodiging voor een feestje a.s. donderdag vanwege dattie af is, etc. en besluit ook te komen.

groetjes,
Rufus

———————————————————

Dag beste mensen!

bij deze nodig ik jullie uit voor een feestje dat we geven rond mijn nieuwe documentaire ‘Gaandeweg’, over mijn vader Rien Vroegindeweij. zie website.

Om 21:00 openen we de deuren van Cafe De Unie. De film start om 21:30. Inleidend zal Rien Vroegindeweij enkele gedichten voordragen.
Na de film gaan we napraten en gezelligheid beleven met DJ’s Deelder & Stokmans, DJ I Want My Own Room 1/2 en die lekkere gals van FNNNN.

Dat wordt feest!

‘Gaandeweg’ vertelt het leven van Rien Vroegindeweij aan de hand van zijn gedichten. Op achttienjarige leeftijd verruilde hij zijn ouderlijke woning in het verstikkende Middelharnis van de jaren vijftig voor ‘grote stad’ Rotterdam. Een enorme stap, zeker in die tijd. Zijn doel: leven met passie, groots en meeslepend. Als kunstenaar, dichter, filosoof.
Maar in hoeverre is dit leven mogelijk? Is er in de harde realiteit van alle dag wel plaats voor zo’n leven? ‘Gaandeweg’ is een film over poëzie, jongensdromen, en de realiteit van het echte leven.

Nu denkt u misschien dat de film een klaagzang op het leven is, maar niets is minder waar. De film is vrolijk en romantisch van toon. Er is volgens ons niets mis met dromen die niet uitkomen. Als je maar nieuwe dromen hebt.

datum: donderdag 4 December
Aanvang: 21:00
Entree: Gratis
Waar: ZaalCafeRestaurant De Unie, Mauritsweg 34-35
Tel: 010 – 404 97 86

Het is een paar minuten lopen vanaf Rotterdam CS.
Vragen? mail me.

Groeten! Victor

Victor Vroegindeweij