IFFR40VS75B

Man, man, wat zijn ze toch gaaf. Met ‘ze’ bedoel ik dan in de eerste plaats 75B, die echt weer een te goeie campagne hebben verzonnen voor ome Rutger en zijn merry men, maar ook zeker het IFFR zelf, voor liking and begrijping deze wilde Rotterdam terror en in de laatste, but not leaste plaats: de jongens van Rnul die wel een heel onbehoorlijk goeie soundtrack hebben gemaakt voor deze feestelijke XLe editie van ‘ons’ enige festival met wat allure. Nou ja… Gergiev, dat heeft ook wel wat. Lekker bezig!

3 Comments

 1. Gyz La Riviere
  Posted December 14, 2010 at 1:02 pm | Permalink

  Ja de dingen vallen eindelijk op z’n plaats.. Of het ligt aan ouder worden. Maar als je het dichtbij huis zoekt en laat zien wie je bent als stad en wat je cultuur is.. Dan ben je voor mensen buiten de stad werkelijk exotisch. Vaak uit onzekerheid halen ze (soms) mensen erbij van elders, die dan giga slechte campagnes maken.. a la Rotterdam Durft en noem maar op.. Enfin, dat heeft Rutger enorm goed begrepen.. Je moet laten zien wie je werkelijk bent als stad, dat is uitgesproken.. Jeetje hier wordt je heel blij van… Sluit ook mooi aan bij wat Geert Mul schreef in Rotterdam 2040 over Gabber.. Heel fucking cool is die trailer… Yeah!

 2. DeLuxe
  Posted December 21, 2010 at 9:28 pm | Permalink

  Vijftien jaar na dato gaat de culturele elite epateren met lage cultuur-van-vroeger: is dat clever?

  Het ‘matje’ is ook weer keihard aan het komen. (En Ruuf, jij hebt toch al je house-broeken nog? Good!)

  “Plus ça change, plus c’est la même chose.”, zeurde Opa DeLuxe…

 3. Posted December 22, 2010 at 11:32 am | Permalink

  beter laat dan nooit, zou ik zeggen. bovendien is die bepaalde uitwas van de ‘lage cultuur’ misschien wel nooit weggeweest. Anyway, ik snap wat je zegt, het is een beetje kakineus om te dwepen met dat waar je nooit deel van hebt uitgemaakt. of is het kakkineus met een dubbele k? in het eerste geval zou het wel gelijk de kleur van engelse school- en koloniale safariuniformen verklaren…